Családi nap a Generál Kommandónál!

Minden évben igyekszünk valamivel színesebbé tenni a csapatunk életét. Most viszont kifejezetten a családtagokat is szerettük volna bevonni a Generálkommandó csapatépítésébe. A végeredmény egy tartalmas családi nap, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki nagyon jól érezte magát, és újabb szép emlékekkel gazdagodott.

Úgy gondoljuk, ahhoz, hogy egy munkalégkör jól működő és kellemes legyen, fontos,
hogy a kollégák tiszteljék és kedveljék egymást, amelyet a legjobban különböző csapatépítő programokkal lehet elérni, és hogy is lenne jobb egy csapatépítő nap, ha nem a családunkkal, nemde?

A családi nap április 30-án került megrendezésre a helyi strandunk hatalmas udvarán, ami minden programnak tökéletes helyszínt biztosított.

A délelőttöt egy munkatársaink között zajló vetélkedővel/sorversennyel kezdtük, mely mind a résztvevők mind a nézők számára igen nagy szórakozást biztosított. Volt itt minden tevékenység:  Sport csoki evőverseny késsel-villával, ingatlan puzzle, hullahopp karikával ügyeskedés miközben a csapat fogja egymás kezét, kötélhúzás és még sok más.

Ezen kívül napközben sokan fociztak mezítláb a puha homokos pályán, vagy pingpongoztak a családtagok egymással, illetve a kisgyerekek a két felállított ugrálóvárban mulatták el az időt. Azt kell mondani igen sok új barátság köttetett ennek a napnak köszönhetően.

Majd délben megebédeltük a jól megérdemelt, bográcsban készült jó meleg és finom gulyáslevest és marhapörköltet, majd desszertnek mindenki választhatott magának a legjobban tetsző sütemények közül.

Mikor már mindenki kipihente a laktató ebédet, egy kis játék után elérkeztünk napunk utolsó pontjához a tombolához, melyen kicsik és nagyok egyaránt nyerhettek cégünk által felajánlott értékes ajándékokat. A kisebbek számára a háztartási kisgépek kevésbé, de a játékok már annál inkább nagy örömet okoztak. 

Mi már nagyon várjuk a következő alkalmat, amikor kizökkenhetünk a szürke hétköznapokból és együtt kikapcsolódhatunk a csapattal! :)

Írta: Székely József - 2022. 06. 01., sze - 11:33