Megnyílt a webshopunk

Nagyon sokan drágálják a mai építőipari árakat, vagy csak egyszerűen nem szeretnék kifizetni a szakember munkadíját, hanem sokkal inkább maguk csinálnák meg az adott felújítási folyamatot a házukban. Mi pontosan erre szeretnénk remek megoldást nyújtani.

Webshopunk kizárólag már általunk régóta használt, jól bevált, kiváló minőségű termékeket forgalmazunk így nem kell attól tartanod, hogy az adott termék nem fog megfelelően működni, hiszen mi már ezeket a termékeket régóta bizalommal használjuk.

Az otthonod kényelmében gyorsan, egyszerűen és nem utolsó sorban reális árakon rendelheted meg a kívánt termékeket, amiket akár 48 órán belül kiszállítunk számodra, ha pedig a környéken élsz telephelyünkön is átveheted megrendelésed minden további díj nélkül.

De ha nem csak 1-1 termékre lenne szükséged, hanem egy konkrét projektbe fognál bele, akkor válogathatsz kedvezményes árú csomagjaink közül, amelyek többek között szobafestésre, szigetelésre, hidegburkolásra és kerítésfestésre nyújtanak kiváló minőségű eszközöket és anyagokat.

Megjött a kedved a felújításhoz? Látogass el webshopunkra még ma az akciókért! :)

www.general-shop.hu

Írta: Székely József - 2022. 05. 27., p - 12:00